• Pzt - Cmt: 09:00 - 19:00
  • Adres: Akdeniz Caddesi No:1 K.3, D.309 Pasaport İzmir

Microsoft Advertising


Microsoft Advertising Nedir | Microsoft Advertising Nerelerde Kullanılır
Microsoft Advertising, çevrimiçi pazarlama stratejilerinizi güçlendirmek ve markanızı hedeflenen kitlelere ulaştırmak için kullanılan bir reklam platformudur.

Bing'in yani Microsoft'un reklam aracıdır.

Microsoft Advertising'in sunduğu çeşitli araçlar ve özellikler sayesinde, Microsoft'a bağlı tüm platformlarda reklamlarınızı doğru kişilere ulaştırabiliyoruz.
 
Bu platformda da reklam kampanyalarınızın etkinliğini ölçerek, dönüşümleri izleyebilir ve reklam bütçenizi optimize edebiliyoruz.
 
Microsoft Advertising aynı zamanda geniş bir ağ üzerinde reklam yayınlama imkanı sunuyor. Arama motoru sonuç sayfalarında, diğer web sitelerinde ve Microsoft'un ortaklık programlarına dahil olan sitelerde reklamlarınızı yayımlıyor ve işletmenizi daha fazla kişiye tanıtma fırsatı elde ediyor ve markalarınızın görünürlüğünü artırabiliyoruz.

Platformun sağladığı araçlar, hedeflenen kitlelere ulaşmayı, reklam performansını ölçmeyi ve reklam kampanyalarınızı yönetmeyi kolaylaştırıyor. Bu şekilde, sizlerin başarılarını destekleyerek yanınızda olmaya devam ediyoruz.