• Pzt - Cmt: 09:00 - 19:00
  • Adres: Akdeniz Caddesi No:1 K.3, D.309 Pasaport İzmir

Bunlardan Kaçının !

Bunlardan Kaçının !
Web sitenizi oluşturuken yada birisine hazırlatırken kullanılmaması gereken bazı ipuçları?
 
Öncelikle , sitenizin içeriği tamamen Flash gibi animasyon olmamalıdır. Sitenizde flash görselleri kullanabilirsiniz ama tamamen flash olmamaısna dikkat ediniz.
 
Sitenizin her bir sayfası için ayrı ayrı bir başlık (title) , Açıklama (description) , anahtar Kelimeler (keywords) bulunmalıdır.
Kesinlikle tüm sayfalarınızın aynı başlıkta olmasınında kaçının !!!
 
Örneğin Manavınızda bulunan 3 adet farklı karpuz un üzerindeki etiketlerde "Karpuz" 4 TL , "Karpuz" 6 TL , "Karpuz" 3 TL yazdığınızda müşteriniz size hepsi karpuz neden fiyatları farklı diye soracaktır. Her bir karpuzun üzerine " Diyarbakır Karpuz" 4 TL , "Adana Karpuz" 6 TL , "İran Karpuz" 3 TL yazarsanız müşteriniz hem neyi alacağını bilecektir hemde soru sorup sizi meşgul etmeyecektir. Google bunu arar !
 
Her bir sayfanız farklı bir şeyi anlatmalı ve anlatım sadece sizin firmanıza ait olmalı. Aynı yazı olan iki başlığı Google anlayamayacağı için tek bir sayfa olarak kayıt edecektir.
 
Sayfanıza Haftada 5 - 8 adetten fazla link almamaya çalışın. Aynı günde 15 link birden kayıt etmeniz , Google için soru işareti olacaktır.
 
Sayfalarınızın içinde gizli yazılar , beyaz arkaplan üstüne beyaz yazılar kesinlikle ters teper Google ın sitenizi spam algılaması an meselesidir.
 
Her bir sayfanızın aynı anahtar kelimeleri taşımasından kaçının. 3 adet kağıt mendil satıyorsanız, bunlar mutlaka bribirinden farklıdır, açıklaması , içeriği ve anahtar kelimeleride farklı olmalıdır.
 
Karşılıklı link alışverişinden kaçının , sizin sitenizin linkini barındıran bir sitenin linkini bulundurmanız google için olumlu olmayacaktır.
 
http://wwwumutaras.com/Post/13/Bunlardan-Kacinin-.aspx