• Pzt - Cmt: 09:00 - 19:00
  • Adres: Akdeniz Caddesi No:1 K.3, D.309 Pasaport İzmir

Meta Etiket Optimizasyonu ve Sayfa Hızı

Meta Etiket Optimizasyonu ve Sayfa Hızı

Meta etiket optimizasyonu ve sayfa hızı SEO çalışmalarımızda çok önemlidir.


Web siteleri, meta etiketleri (başlık etiketi, meta açıklama etiketi) optimize ederek arama sonuçlarında daha çekici ve bilgilendirici görüntülenmeyi hedeflemeliyiz. Ayrıca, sayfa hızı da önemli bir faktördür, düz html sitelerimize ağır flash öğeleri kullanmamalı ve bu ağır öğelerden uzak durmalıyız.

Çünkü sayfamızın hızlı açılması çok önemli. Bu da Google için sıralamalarda önemli bir faktördür.
 

Site İçi ve Site Dışı Optimizasyon

SEO çalışmalarında site içi ve site dışı optimizasyon stratejileri öne çıkıyor. Web siteleri, içerik yapılarını optimize etmek ve kullanıcı dostu bir deneyim sunmak için site içi optimizasyona odaklanıyoruz. Aynı zamanda, site dışı optimizasyon yöntemleriyle de web sitelerinin popülerliğini artırmayı hedefliyoruz.

Site Dışı optimizasyonumuzda;
Backlink Oluşturma Çok Önemli: Web siteleri, kaliteli ve güvenilir kaynaklardan geri bağlantılar (backlinkler) alarak site dışı optimizasyonu gerçekleştiriyoruz. Backlinkler, web sitelerine gelen referanslar olarak algılanıyor ve arama motorları tarafından değerli olarak kabul ediliyoruz.
 
Sosyal Medya Paylaşımları Önem Kazanıyor: Web siteleri, içeriklerini sosyal medya platformlarında paylaşarak daha geniş bir kitleye ulaşmayı hedefliyoruz. Sosyal medya paylaşımları, web sitelerinin popülerliğini artırıyor ve arama motorlarının dikkatini çekiyoruz.
 
Dizinlere Kayıta Devam: Web siteleri, kaliteli dizinlere kayıt olarak daha fazla görünürlük elde etmeyi amaçlıyoruz. Dizinlere eklenen web siteleri, arama sonuçlarında daha üst sıralarda çıkabiliyor.
 
Forum ve Blog Katılımları: Web siteleri, ilgili forumlarda ve bloglarda aktif olarak yer alarak geri bağlantılar oluşturuyor ve uzmanlık alanlarında tanınırlık elde etmeyi hedefliyoruz.

Bu sayede Google'da backlinklerimiz oluşuyor. Bunlarda bizi sıralamalarda üst sıralara çıkarıyor.