• Pzt - Cmt: 09:00 - 19:00
  • Adres: Akdeniz Caddesi No:1 K.3, D.309 Pasaport İzmir

Visual Studio 2012 Sonunda Geldi!

Visual Studio 2012 Sonunda Geldi!
 
12 Eylül günü yani dün; Microsoft, 12 Eylül 2012 tarihinde Visual Studio 2012'yi piyasaya sürdü. Bu güncellenmiş entegre geliştirme ortamı, daha önceki sürümlerin başarılarını bir üst seviyeye taşıyarak yazılım geliştirme deneyimini daha hızlı, daha kolay ve daha etkili hale getirecek gibi gözüküyor.
 
Bu yıl Visual Studio , kullanıcı arayüzünde önemli değişiklikler sunarak karşımıza çıkıyor. Bunlardan en dikkat çekeni, arayüzün Metro tasarım diline dayalı olarak yeniden tasarlanmış olması. Minimalist ve temiz tasarımıyla kullanıcıların dikkatini dağıtmadan projelerine odaklanmalarını sağlaması öngörülerek hazırlanmış gibi görünüyor. Ayrıca, kullanıcılar artık projelerini farklı ekran boyutlarına uygun olarak geliştirebilecekler.
 
 
Visual Studio 2012 ile web geliştirme de büyük bir adım attı. ASP.NET projelerinin yönetimi daha kolay ve sezgisel hale geldi. Dinamik veri bağlama ve daha hızlı sayfa yükleme süreleri gibi önemli performans iyileştirmeleri yapıldı. Bu, web geliştiricilerinin kullanıcı dostu ve etkileyici web siteleri oluşturmasına yardımcı olacak.
 
 
Visual Studio 2012, .NET Framework 4.5'in tam desteğini sunuyor. Bu da geliştiricilerin en son teknolojilere ve özelliklere erişmelerini sağlar. Asenkron programlama, geliştirilmiş dil özellikleri ve performans iyileştirmeleri gibi .NET Framework 4.5'in getirdiği yenilikler, yazılım geliştirme sürecini daha güçlü kılar.
 
 
 
Yazılımın kalitesi, sağlam bir test ve hata ayıklama sürecine bağlıdır. Visual Studio 2012, test araçlarında önemli geliştirmelerle geliyor. Entegre hata ayıklama ve test araçları sayesinde geliştiriciler, uygulamalarını daha hızlı bir şekilde test edebilir ve hataları daha kolay tespit edebilirler.
 
 
Visual Studio 2012, geliştiricilere daha verimli ve etkili bir yazılım geliştirme deneyimi sunmak için tasarlanmıştır. Yenilikçi kullanıcı arayüzü, web geliştirme desteği, .NET Framework 4.5 entegrasyonu ve gelişmiş test ve hata ayıklama araçları, geliştiricilere daha hızlı ve daha güçlü bir şekilde çalışma imkanı sunar.