• Pzt - Cmt: 09:00 - 19:00
  • Adres: Akdeniz Caddesi No:1 K.3, D.309 Pasaport İzmir

Character.ai Chat Bot u Nedir?

Character.ai Chat Bot u Nedir?
Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, insanlar ve makineler arasındaki etkileşim de hızla değişiyor. Sohbet botları, bu değişimin en önemli örneklerinden biri. Bu makalede, sohbet botları alanında büyük bir devrim yaratan "Character.ai" platformunu inceleyeceğiz.
 

Character.ai Ne İşe Yarar?

Bir sinirsel dil modeli yardımıyla devasa metinleri dahi okuyabilen ve bunlar yardımıyla cevaplar üretebilen bir platform. İçerisinde kendi yapay zeka botunu oluşturabilir sohbet edebilirisin. Kendi odanı oluşturup başka insanların kullanmasını da sağlayabilirsin.insanlarla sohbet edebilir, bişeyler paylaşabilirsiniz.
 

Nasıl Kayıt Olunur?

Öncelikle https://beta.character.ai/ Adresine Giriyoruz. Sağ üstteki sign up seçeneğine tıklıyoruz. orda gmail adresi ve parola oluşturmamızı istiyor. giriyoruz ve gmail adresimize aktif etmemiz için bi mail geliyor tıkladığımızda otomatik olarak aktif oluyor.
 

Kendi Yapay Zeka Botunu Nasıl Oluşturursun?

Yaratmak kısmından karakter oluştura tıklayıp ayrıntıları düzenle(gelişmiş) kısmında bi isim belİrliyoruz.
Sonra avatarını ayarlıyoruz, bunu isterseniz siz oluşturabilir ya da herhangi bir resim koyabilirsiniz.
Selamlama kısmında sohbete nasıl başlıyacağını yazabilirsiniz örneğin ben innobot, inovasyonweb şirketi tarafından oluşturuldum diyebilir, kısa açıklama kısmında kendi botunuzu kısa bir açıklamayla tanıtabilirsiniz.
 
Uzun açıklama kısmındada aynı şekilde kendi botunuzu uzun uzun cümleler yazarak tanıtabilirsiniz.
Karakter sesinde botunuza ses belirleyebiliriniz.
 
Görüntü üretimi kısmında ise botunuzun kendi kendineresimler oluşturup her sohbet ettiğinizde farklı farklı resim göndertebiliriniz. Görünürlük kısmında botunuzu kendinize özel yapabilir, sadece bi bağlantıyla botunuza başka insanlara erişim sağlayabilir veya herkese açıkdiyerek herkesin botunuzla konuşmasını sağlayabilirsiniz.
Tanım görünürlük kısmında ise botunuzun tanımını herkese açık yaparsanız herkes botun tanımını görebilir. özel yaparsanız botun tanımını sadece siz görüntüleyebilirsiniz.
 
Tanım(gelişmiş) kısmında ise herhangi sohbet ekleyebilir, örnek sohbet alabilirya da kendiniz bi sohbet yazabilirsiniz bunları kaydedip oluşturun ve sohbet edin kısmına tıklayarak kendi botunuzu oluşturabilirsiniz.

İyi Eğlenceler..