• Pzt - Cmt: 09:00 - 19:00
  • Adres: Akdeniz Caddesi No:1 K.3, D.309 Pasaport İzmir

Playground.ai Resim ChatBot u Nedir?

Playground.ai Resim ChatBot u Nedir?

Playground AI: Yaratıcılığınızı Yapay Zeka ile Buluşturun

Günümüzün teknolojik dünyasında, yapay zeka sadece otomasyon ve veri analiziyle sınırlı kalmıyor; aynı zamanda sanat ve yaratıcılıkla da buluşuyor. Playground AI, bu yenilikçi araçlardan biri. İster deneyimli bir grafik tasarımcı, ister sadece görsel sanatlara ilgi duyan biri olun, Playground AI sizin için mükemmel bir yardımcı.

Playground Aİ Ne İşe Yarar?

Sizin yazdığınız şeye göre fotoğraf veya resim oluşturan bir yapay zekâ aracı. İstediğiniz bir resmi yapay zekaya tasarlatabilir. playground'ın oluşturduğu resimleri kullanabilir ya da resim promptları kullanarak resim tasarlayabilirsiniz. 

Nasıl Kayıt Olunur?

Öncelikle https://playgroundai.com/ sitesine giriyoruz. Sağ üstteki Get Started For Free seçeneğine tıklıyoruz ve gmail hesabımızla giriş yapıyoruz.

Kendi Prompt Resmini Nasıl Oluşturursun?

Sol üstteki ok işaretine basıyoruz çıkan kısımdaki Crate On Canvas seçeneğine tıklıyoruz.Filter kısmından resminizin filtresini seçebilirsiniz ve sonra sol taraftaki prompt kısmına ChatGPT den oluşturduğumuz resim promptunu giriyoruz. ve aşağıdaki Generate seçeneğine tıklıyoruz ve resimimizi yapay zeka tarafından oluşturuluyor ve ortadaki kısımda gösteriyor.

İstediğimiz Bir Resmi Yapay Zekaya Nasıl Tasarlatırız?

Sol Üstteki ok işaretine basıyoruz çıkan kısımdaki Open Last Canvas File seçeneğine tıklıyoruz. bize nasıl bi resim istediğimizi soruyor tasarlamak istediğiniz resmi yazıyorsunuz örneğin (surfing cat) gibi sonra sağ alttaki OutPaint seçeneğine tıklıyoruz ve bize istediğimiz resmi yapay zeka tarafından tasarlıyor.
 
Community Feed kısmından tasarım indirebilir yapılan tasarımı edit yapabilirsiniz.
 

İyi Eğlenceler...