• Pzt - Cmt: 09:00 - 19:00
  • Adres: Akdeniz Caddesi No:1 K.3, D.309 Pasaport İzmir

Copy.ai Nedir?

Copy.ai Nedir?

Copy.ai Hakkında Kısaca...

Kullanıcı girdisine dayalı olarak yüksek kaliteli içerik üretebilen yapay zeka destekli bir yazma aracıdır. Metni analiz etmek ve kullanıcının ihtiyaçlarına göre uyarlanmış benzersiz içerik oluşturmak için doğal dil işleme kullanır.

Copy.ai Nedir?

Özellikle kısa metinlerde iddialı olan CopyAI, ürün tanıtımları, Instagram için açıklamalar, blog fikirleri, reklam metinleri ve daha bir çok konuda yardıma koşuyor.

Nasıl Kayıt Olunur?

Öncelikle https://www.copy.ai/?via=start&gad_source=1 adresine giriyoruz. Sağ üstteki Try For Free seçeneğine tıklıyoruz. Mail adresimizi giriyoruz mail adresimize gelen kodu giriyoruz ve hesabımızı aktif ediyoruz.

Copy.ai Ne İşe Yarar?

Copy.ai'de iş sahibi, metin yazarı, satış sahibi, şirket içi pazarlamacı, ajans/danışman, öğrenci olarak ayarlayabilir ya da ne olmak istediğini yazabilirsiniz. Ne yapmak istediğini seçebilirsiniz ücretli reklamlar yaptırabilir, sosyal medya içeriği yazdırabilir, E-posta hakkında bişey yaptırabilir, web sitesi kopyası yarattırabilir, video hazırlatabilir, blogyazdırabilir, vaka çalışması hazırlattırabilir, referans yazdırabilir veya ne yapmasını istediğini yazabilirsiniz.