• Pzt - Cmt: 09:00 - 19:00
  • Adres: Akdeniz Caddesi No:1 K.3, D.309 Pasaport İzmir

ZMO.Ai Nedir?

ZMO.Ai Nedir?

 

ZMO.ai, temelde yapay zeka teknolojisini kullanarak moda markalarına kıyafet tasarlıyor. Geliştirdikleri yazılıma yüz, boy, ten rengi, vücut şekli gibi parametreleri tanımlanıyor. Böylece markalar için özel tasarlanmış modeller ortaya çıkıyor.

ZMO.Ai'ye Nasıl Kayıt Olunur?

Öncelikle https://www.zmo.ai/ adresine giriyoruz. alt tarafta get for free seçeneğine tıklıyoruz ve mail adresimizle giriş yapıyoruz. Giriş yaptıktan sonra mail adresimize kod gidiyor giriyoruz ve hesabımızı onaylıyoruz.

ZMO.Ai Ne İşe Yarar?

zmo.ai de kendi resmini editleyebilir, prompt vererek resim oluşturabilir ve portre resmi oluşturabilirsiniz. Ama tabi ilk kayıt olduğumuzda bize 30 kredi veriyor bu bittikten sonra kendiniz kredi satın alıyorsunuz.

Resmini Nasıl Editlersin?

Sol alt taraftaki Ai İmage Editor'ün yanında crate butonuna tıklıyoruz. Oraya bilgisayarımızdaki herhangi bir resmi yüklüyoruz. Sol tarafta templates seçeneğinden normal resim olarak arka planını ayarlayabilir ya da ne için oluşturuyorsanız onu şeçebilirsiniz. Resize'dan resmin boyutunu ayarlabilirsiniz. Add image'den resmin üstüne farklı bir resim ekleyebilirsiniz. İnfinite image'den arkaya eklemek istediğiniz şeyi yazıp oluşturabilirisiz. Add Text kısmından yazı yazabilirsiniz. Backgroundan arka plan rengini ayarlayabilirsiniz.

Nasıl Resim Oluşturursun?

Alt taraftakı Ai İmage Generator'ın yanında crate butonuna tıklıyoruz. ChatGPT'den oluşturduğumuz resim promtunu giriyoruz. Aşağıda kaç tane resim oluşturmasını istiyorsanız onu seçiyorsunuz, boyutunu ayarlayabiliyorsunuz ve size'nı ayarlayabiliyorsunuz bunları yaptıktan sonra crate butonuna tıklıyoruz ve resmimizi oluşturuyor.

Portreni Nasıl Tasarlarsın?

Sağ alt taraftaki Ai Portrait'in yanında crate butonuna tıklıyoruz. Sonra get starter seçeneğine tıklıyoruz. Size 5, 10, ve 20 stillik bir şeçenek sunuyor seçiyorsunuz. yapmak istediğiniz şey için 4 tane still seçeneği sunuyor erkek, kadın, sevgiliniz ya da herhangi bir ürün için oluşturabiliyorsunuz. alt tarafta resim stilinizi seçiyorsunuz 5 tane dediyseniz 5 tane, 10 tane dediyseniz 10 tane, 20 tane dediyseniz 20 tane still seçiyorsunuz. Alt taraftakı selected seçeneğine tıklıyorsunuz. Gelen pencerede resimlerinizi yüklüyorsunuz ve complate seçeneğine tıklıyorsunuz. Sonra sizden ödeme yapmanızı istiyor 4 dolarlık 6 dolarlık ve 10 dolarlık ödeme yaptıktan sonra resminizi oluşturuyor.