• Pzt - Cmt: 09:00 - 19:00
  • Adres: Akdeniz Caddesi No:1 K.3, D.309 Pasaport İzmir

Papila Kozmetik


"2007 yılından günümüze LCN markasını Türkiye’de kullanıcılarıyla buluşturmak ve diğer bir taraftan da kendi kozmetik markamız olan BNB ürünlerini daha çok kişiye ulaştırmak üzere yola çıktık.
 
Bugün Türkiye’nin her yerinden, binlerce insana el ayak bakımı ve sağlığı, cilt bakımı, tırnak bakımı, protez tırnak ve oje gibi alanlarda geliştirdiğimiz, BNB ürünleriyle çözüm sunmaktan memnuniyet duyuyoruz. Yıllar önce yaptığımız araştırmalar doğrultusunda, bu alandaki eksiklikleri belirleyerek ürün formüllerimizi geliştirmeye başladık. Deneyenlerden tam puan alan BNB ürünlerimiz, hem doğrudan kullanıcılara hem profesyonel kullanıcı olan mağazalara hitap etmektedir."
Papila Kozmetik
 

Papila Kozmetik...


Logo ve renk seçiminden, ürün paket tasarımına, e ticaret sitesi yazılımından, hangi zamanlarda sosyal medya postu çıkılması gerektiğine kadar dijital anlamdaki tüm fikir ve hizmetleri Innovasyon Ailesi ile yapıyor. 2008 yılından günümüze büyük bir ivme ile sektörün ciddi bir markası haline gelen Papila Kozmetik İstanbul merkezlidir.

Papila Kozmetik