• Pzt - Cmt: 09:00 - 19:00
  • Adres: Akdeniz Caddesi No:1 K.3, D.309 Pasaport İzmir

Emsaş A.Ş.


"1975 ten Beri... ÜRETİYORUZ
Isıtma soğutma ve elektrik sistemlerinde sahip olduğumuz bilgi ve teknolojimizi medikal cihazlarda bir araya getirdik. İnsan sağlığı ve ihtiyaçlarına odaklanıyoruz, kaliteden ödün vermeyen ve daha iyisi nasıl yapılır tüm süreçlerde ki anahtar sorumuz.
 
Her yıl ürün grubuna yeni ürünler ekleyerek ürün gamımızı, üretim parkurumuzu ve eş zamanlı olarak satış ve ihracat pazarlarımızı büyütüyoruz."
Emsaş A.Ş.

Emsaş A.Ş. üretimleri ile bağlantılı olarak dijital dünyanın farkındalığını bizimle yakalamış olup, SEO ya ilk yatırım yapan referanslarımızdandır. Özellikle Pandemi'den önce üretimlerini yapmaya başladıkları Aşı Dolabı, Kan Dolabı ürünlerinin satışı için Google'da ilk sayfa çok önemli idi. Biz İlk sıraya koyduk.

Ayrıca Pandemi'de çıkardıkları "Pedallı Su Sebili", "Fotoselli Su Sebili" ürünlerini 1 gün içerisinde Google'da ilk sıraya taşıyarak kendi rekorumuzu kırdık.

Kendileri de biliyorlar ki SEO ve SEM kardeş, bu iki hizmetlerden sorgusuz faydalanıyor, ölçümlemeleri ve remarketing içinse bizim butik CRM yazılımlarımızı kullanıyorlar.

Emsaş A.Ş.

NELER DEDİLER

Emsaş A.Ş. Yetkilileri Bizi Nasıl Övdü