• Pzt - Cmt: 09:00 - 19:00
  • Adres: Akdeniz Caddesi No:1 K.3, D.309 Pasaport İzmir

Ohbe Danışmanlık


"OHBE Danışmanlık olarak, odak alanımıza bilginin hayata geçme anını koyarız. Hem birlikte çalıştığımız kurumları, hem de katılımcılarımızı “oh be!” dedikleri bir deneyimle buluşturmayı hedefleriz.
 
Bizi "oh be" anına götüren yolculuğumuzu modellerken, insanın en büyük mucizesinden yola çıktık.
 
Sürekli öğrenmek ve her bir öğrenme deneyimi ile kendisini yeniden programlayarak daha büyük bir öğrenme alanı ortaya çıkarmak için buradayız..."
OHBE Danışmanlık
 

Etimizden Sütümüzden Herşeyimizden... Hayata kocaman bir OH BE !

Onlar Türkiye'nin devlerine eğitimler veriyor, Türkiye'nin en tanınmış ünlüleri ile etkinlikler yapıyorlar, biz de onların tüm bu etkinlikleri en iyi şekilde tanıtıyor en çok keyif aldığımız işlere birlikte imza atıyoruz.

Web sitesi ve kurumsal bütünlüğü, SEO, SEM ve Sosyal Medya tamamladığımız, Denizbank'tan Türkiye Finans'a hizmet sunmamıza aracı olup vizyonuzu uzaya taşıdığımız bir şirket OHBE...

Ve nazar boncuğumuz olan bir başarı hikayemiz var...

Çözüm ortağımız OHBE DANIŞMANLIK ile birlikte yürüttükleri, “Çapraz Satış ve Müşteride Derinleşme Gelişim Programı” projesine yazdığımız, takip ve ölçümleme CRM yazılımlarımız ile en iyi satış eğitimi kategorisinde 2020 "Brandon Hall Group Mükemmellik Ödülleri" Bronz ödülüne layık görülmüştür.

Ohbe Danışmanlık

NELER DEDİLER

Ohbe Danışmanlık Yetkilileri Bizi Nasıl Övdü