• Pzt - Cmt: 09:00 - 19:00
  • Adres: Akdeniz Caddesi No:1 K.3, D.309 Pasaport İzmir

Anda Otomasyon


"Firmamız, Johnson Controls ve Ontrol sistem entegratörü olarak HVAC otomasyonu konularında faaliyetine başlamıştır. Anda Otomasyon, yangın algılama, gazlı söndürme, acil anons sitemleri ve VRF sistemleri konularında faaliyet göstermektedir.
 
Enerji yönetiminde, bina otomasyon çözümleri ile birlikte yangın sistemleri için sunduğu farklı çözümlerin entegrasyon ve projelendirilmesiyle de dahil olduğu projelerin katma değerini arttırmak için elimizden gelen gayreti göstermekteyiz.
 
Anda Otomasyon ve Yangın, ağırlıklı Türkiye’de gerçekleştirdiği başarılı projelerin yanında uluslararası projelerde görev almış ve 6 farklı ülkede iş tamamlamıştır.
 
Firmamız, Johnson Controls, Ontrol ve TYCO çözüm ortaklıklarıyla çalışmaktadır."
Anda Otomasyon Ltd. Şti.
 

Özellikle TYCO çözüm ortaklığı sonrası TYCO yazıldığında ilk sayfada çıkmak çok önemli dediler...

Google a "TYCO" yazıldığında ilk sıraya çıktılar. Sonrasında Google'ın algoritma yenilemesi ile birlikte gerekli desteği talep etmedikleri için şu anda "TYCO izmir" yazıldığında ilk sayfadalar. Butik bir hizmet sunmayı tercih ettiklerinden dolayı SEO ya ara verdiler. Ancak gücün farkındalar. Özellikle "Bina Otomasyonu İzmir" v.b. kelime öbeklerinde SEO hizmeti almamalarına rağmen ilk sayfalarda kalmaya devam ediyorlar.

Bu da Innovasyon Ailesinin içerik gücünden geliyor. Firmamıza Web yazılım desteğimiz devam ederken müşterilerini Butik CRM yazılımlarımız ile yönetiyorlar.

Anda Otomasyon

NELER DEDİLER

Anda Otomasyon Yetkilileri Bizi Nasıl Övdü