• Pzt - Cmt: 09:00 - 19:00
  • Adres: Akdeniz Caddesi No:1 K.3, D.309 Pasaport İzmir

Toyo Matbaa


Sadece ihracat departmanı ile başladığımız serüven, yıllar geçtikçe yeni projeler ile daha da gelişerek tüm departmanlarda yönetilen koca bir #CRM hikayesine dönüştü.
 
TOYOINKGROUP, dünya üzerinde 10.000'den fazla çalışanıyla 24 ülkede faaliyet göstermektedir. Her bölgede farklı pazar ihtiyaçlarını karşılamak için ürün geliştirme, üretim, satış, teknik destek ve diğer operasyonlar ile birlikte çalışmaktadır. 
 

1896 yılında Japonya’da kurulmuş olan TOYOINK, faaliyet gösterdiği alanlarda dünyanın en büyük üreticileri arasındadır.
 

2017 Yılında bilgi birikimi, departman içi hızlı aksiyon alma ve raporlama süreci ile başlayan #CRM serüvenimiz;
Etkin Şikayet ve geri bildirim yönetimi ile kısa sürede, müşteri memnuniyetini çok üst seviyelere taşıdık. Aktif ve çok parametreli raporlamalarla müşterilerimizin ne istediğini rahatça değerlendirebilen bir yapı oluşturduk.  
 
Gelişim için tüm dünyadaki etkin #fuar ve haberleri takip etmeye çok önem veren TOYO INK için yazdığımız fuar modülü ile fuar organizasyonlarının analizini kolaylaştırarak, daha sonrasında gidilecek organizasyonların süreçlerini hızlandırdık.
 
Aynı zamanda bir AR-GE merkezi olan TOYO INK için geliştirdiğimiz Projeler modülümüz ile üretilecek yeni ürün ve mevcut ürünlerin daha etkin değerlendirmesinin önünü açan yapıyı oluşturduk. Detaylı raporlamalar ile zamanı çok daha iyi yönetmeye başladık.
 
Çok uzun bir hikayenin kıssası, TOYO’da gelişim ve proje  bitmez, bizim de onlara desteğimiz…
 
Birlikte nice senelere, iyi ki varsınız ki yanınızdayız…

Toyo Matbaa

NELER DEDİLER

Toyo Matbaa Yetkilileri Bizi Nasıl Övdü