• Pzt - Cmt: 09:00 - 19:00
  • Adres: Akdeniz Caddesi No:1 K.3, D.309 Pasaport İzmir

Bootstrap Nedir | Bootstrap Nerelerde Kullanılır
Bootstrap her şeyi değiştirdi. Artık muhteşem arayüzleri saniyeler içinde oluşturabiliyoruz.

Bootstrap, açık kaynaklı bir CSS (Cascading Style Sheets) ve JavaScript framework'üdür. Web siteleri ve web uygulamalarının hızlı ve kolay bir şekilde tasarlanmasına yardımcı olmak için tasarlanmıştır.
 
Bootstrap, responsive (duyarlı) tasarım yapısına sahip olduğu için, farklı ekran boyutlarında ve cihazlarda görünümün tutarlı kalmasını sağlar. Bu sayede, tasarımın mobil cihazlara uygun hale getirilmesi ve farklı ekran boyutlarına uyumlu olması kolaylaşır.
 
Bootstrap, CSS ve JavaScript kodlarından oluşur ve hazır kod bloklarını içerir. Bu kod blokları, örneğin navigasyon menüleri, butonlar, form alanları, tablolar, kartlar, resimler, çizgi grafikleri, açılır pencereler gibi sık kullanılan bileşenlerin tasarımını kolaylaştırır.
 
Bootstrap, özelleştirilebilir özellikleri sayesinde, geliştiricilerin kendi projelerine uygun tasarımlar oluşturmasına olanak tanır. Örneğin, renk şemaları, yazı tipi stilleri, arka plan resimleri ve diğer özellikler ayarlanabilir.
 
Bootstrap, aynı zamanda diğer web teknolojileriyle de uyumlu bir framework'tür. Hazır kod blokları ve responsive tasarım özellikleri sayesinde web sitelerinin ve web uygulamalarının tasarım sürecini hızlandıran, özelleştirilebilir ve uyumlu bir framework'tür.

 Bootstrap İle İlgili Son Makalelerimiz

Web Tasarımında Yenilikçi Adımlar, Boostrap 3 İle Neler Yeni?
  • Salı, 10 Eylül 2013
  • Team Innova

Web Tasarımında Yenilikçi Adımlar, Boostrap 3 İle Neler Yeni?

Web tasarım dünyası için heyecan verici bir döneme şahitlik ediyoruz. Bootstrap 3 son teknoloji bir araç olarak piyasaya sürüldü. Bu yeni sürüm, web ..

devamı için
Yeni Çağın Web Tasarımında Devrim
  • Salı, 27 Ağustos 2013
  • Team Innova

Yeni Çağın Web Tasarımında Devrim

Geçtiğimiz haftalarda, web tasarım dünyası için büyük bir heyecan yaratan yenilikçi bir araç ortaya çıktı: Bootstrap 3. Twitter ekibi tarafından gel..

devamı için